Nationala

FRF a decis înlocuitorii lui Bumbescu şi Ungureanu la loturile de juniori » Stelea la U16, Liţă la U17

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Arnold” are obiectiv calificarea în această toamnă în turul de elită pentru Euro 2014


Nominalizat în echipa lui Gică Popescu pentru candidatura "Baciului" la alegerile FRF din 2014, Bogdan Stelea intră mai devreme în planurile federale. Fostul internaţional va prelua conducerea lotului naţional de juniori U16, înlocuindu-l pe Adrian Bumbescu, înlăturat după o serie de incidente şi rezultate dezastruoase pe banca "tricolorilor" mici.

Iar prima misiune oficială a lui Stelea va fi în perioada 16-24 octombrie, cînd puştii vor evolua la turneul de calificare pentru turul de elită al Euro 2014. Adversari: Belarus, Finlanda, Albania. Meciurile se vor disputa la Tirana.

În plus, FRF a purces şi la înlocuirea lui Nicolae Ungureanu de la lotul U17. Iar noul antrenor va fi Liţă Dumitru. Echipa naţională sub 17 ani nu are programată în acest an nici o acţiune oficială, ci doar 9 jocuri amicale cu Cehia (3), Moldova (2), Polonia (2) şi Elveţia (2).


"Cînd i-am propus pe Bumbescu la U16 şi pe Ungureanu la U17 am mizat pe faptul că sînt oameni ambiţioşi şi dornici de rezultate. M-am înşelat, au mari carenţe profesionale!"
Ştefan Iovan, coordonator loturi juniori, mai 2013


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.