Liga 1

Celeban nu mai vine în Ghencea » Becali a făcut o ofertă clară pentru Bokila! Steaua mai vrea doi jucători

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 iulie 2013

Steaua a fost foarte aproape să-l vîndă pe Vlad Chiricheş la Tottenham, dar Gigi Becali a refuzat pînă la urmă oferta după ultimatumul englezilor.

În locul său, la Steaua ar fi putut ajunge polonezul Celeban, dar MM Stoica a anunţat că mutarea nu se putea perfecta din cauza salariului foarte mare al jucătorului: "Ar fi interesant doar dacă este liber. Nu putem să-l transferăm decît dacă este liber. Are un salariu prea mare, nu este interesant în acest moment din cauza salariului", a spus Stoica la Fanatik Show de la Digisport.

Managerul Stelei a dezvăluit şi că Becali a făcut ofertă de un milion de euro pentru Bokila, dar Petrolul a refuzat. De asemenea a anunţat că Sînmărtean nu va mai veni la Steaua: "Subiectul Sînmărtean este închis acum că a venit Cristea. Gigi a făcut ofertă de un milion plus TVA, dar oferta a fost refuzată. Acum nu mai ştiu unde este Bokila. Cine mai ştie de fapt?".

Totuşi, la Steaua ar mai putea ajunge doi jucători: "Un mijlocaş lateral şi ar mai fi un atacant. Nu este un capăt de ţară dacă nu vin. Sînt jucători din Liga 1, nu pot să dau nume", a spus MM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.