Nationala

Steaua ameninţă naţionala: "Poate jucătorii se vor retrage de la prima reprezentativă" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 iulie 2013

Declaraţiile selecţionerului conform cărora Latovlevici face greşeli pe faza defensivă au născut un val de reacţii din partea oficialilor stelişti şi MM Stoica anunţă că jucătorii s-ar putea retrage de la echipa naţională.

"Jucătorii sînt prieteni între ei şi se susţin unii pe alţii. În momentul în care dai într-un jucător dintr-un grup, grupul reacţionează. Îi recomand eu lui Piţurcă să aibă grijă de cum vorbeşte de jucătorii Stelei, pentru că s-ar putea să aibă o reacţie ostilă din partea lor. Jucătorii ăştia s]nt foarte apropiaţi unii de alţii, să spună că din solidaritate cu x sau cu y se retrag de la echipa naţională şi ar fi păcat. Nu e normal ca tu, selecţioner să scoţi în evidenţă nişte erori pe care le face un jucător la o echipă de club.

Piţurcă ar trebui să ne mulţumescă, în primul r]nd lui Reghe, pentru că dacă echipa naţională nu s-ar baza pe jucătorii Stelei, s-ar alege praful. Aşa, cu jucătorii Stelei, cu golul lui Chipciu marcat în Ungaria, are şanse să meargă la baraj.

Am discutat cu jucătorii Stelei înainte de meciul cu Olanda, de la Amsterdam, şi erau nemulţumiţi. Mi-au spus: "trebuie să ne apărăm, stăm cu fundul în poartă, asta ni se cere". Îi recomand selecţionerului să-l lase pe antrenorul Stelei în pace. Să-l lase pe Reghe în pace, pentru că datorită lui are şi el şanse de calificare şi să ia primele alea exorbitante", a spus Stoica la Fanatik Show de la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.