Europa League

Tragedie înaintea partidei Petrolul - Vitesse » Un suporter olandez şi-a pierdut viaţa în centrul Ploieştiului

Foto: Telegrama

Articol de Ionel Luţan  —  joi, 01 august 2013

În această seară, de la ora 19:00, Petrolul evoluează împotriva olandezilor de la Vitesse Arnhem, în direct pe Digisport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Oficialii Petrolului aşteaptă o asistenţă numeroasă pe "Ilie Oană", dar la această confruntare vor asista şi mai mulţi suporteri olandezi ai celor de la Vitesse. Fanii au ajuns deja în România, dar în această după-amiază a avut loc o tragedie pe străzile din Ploieşti.

Un suporter batav a murit şi, din primele informaţii, se pare că principalul motiv a fost căldura, chiar dacă temperatura nu a depăşit 30 de grade în Ploieşti în cursul zilei de astăzi.

Suporterul se afla împreună cu alţi susţinători ai lui Vitesse la o terasă din centrul Ploieştiului. Martori oculari spun că un bărbat în vîrstă de 50 de ani a căzut ca din senin. Un echipaj de urgenţă al salvării a încercat timp de o oră să-l resusciteze, eforturile au continuat apoi şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, însă după alte cîteva zeci de minute a fost declarat decesul.

La terasa unde s-a petrecut tragedia au apărut şi liderii galeriei Petrolului. Se încearcă confecţionarea unui banner pentru partida de diseară în memoria suporterului decedat.

Citeşte şi: Nu vă temeţi de Vitesse - Olandezii au pierdut 4 jucători de bază în această vară

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.