Europa League

VIDEO şi FOTO Cei trei eurofantastici » Budescu, Fatai şi Tembo au dat recital în Slovacia, Astra învingînd cu 3-1

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La Dubnica, norocul românilor a fost că nu s-au bazat doar pe Budescu, aşa cum au făcut-o în meciurile anterioare, ci şi pe Fatai şi Tembo. Cei trei au format un trio "astral"!


Chiar în debutul partidei, Fatai a scăpat pe contraatac, a fost întîmpinat în afara careului de portarul Volesak, iar mingea respinsă de acesta a ajuns la Budescu, care a trimis, calm, în poarta goală: 0-1! Prima parte a continuat într-o notă de echilibru, paradele lui Lung fiind concurate de ocaziile lui Fatai şi Budescu, ambii jucători fiind într-o formă fabuloasă.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Repriza a doua a început la fel ca prima: Budescu a centrat impecabil în faţa porţii, iar Tembo a trimis în plasă: 0-2! Fatai nu a putut să vadă cum colegii lui fac spectacol fără să ia măsuri: a recuperat o minge la jumătatea terenului, şi-a depăşit adversarii în viteză şi, cu o execuţie de fineţe, a continuat "ciuruirea" plasei lui Volesak: 0-3!

Tripleta de bombardieri Budescu-Fatai-Tembo s-a băgat apoi la cutie, iar Lung a sărit din bară în bară ca să menţină diferenţa de scor. N-a fost de acord Ben Youssef, care şi-a încurcat prorpiul portar şi s-a terminat 1-3.


"Din păcate, am luat un gol pe o greşeală de-a noastră, însă e un rezultat foarte bun şi sperăm să ne calificăm fără emoţii"
Constantin Budescu, căpitan Astra

"A fost un meci frumos. E bine că am marcat de trei ori în deplasare. Chiar a fost un meci destul de dificil. Au avut ocazii şi e bine că am jucat pe contraatac şi am înscris"
Silviu Lung jr., portar Astra

"Vom mai aduce încă trei jucători buni. Nu transferăm doar de dragul de a transfera"
Dinu Gheorghe, preşedinte Astra


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.