Europa League

Antrenorul celor de la Vitesse, impresionat de Petrolul: "1-1 e bun după o asemenea presiune"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 August 2013

Tehnicianul echipei Vitesse Arnhem, Peter Bosz, a declarat după remiza cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1, că este mulţumit de acest rezultat şi că elevii săi trebuie să fie foarte atenţi în retur, deoarece formaţia prahoveană este bună.

"Sînt mulţumit de rezultat. Cred că ambele echipe păstrează şanse de calificare. Petrolul a atacat mai mult, mai ales în prima repriză, dar în partea secundă cred că am reuşit să punem probleme şi noi. Acest 1-1 este un scor bun pentru noi avînd în vedere presiunea în care am jucat. Sînt mulţumit de jucătorii mei.

Concluzionînd, pot spune că am venit aici să cîştigăm şi ne întoarcem cu un rezultat bun în perspectiva dublei manşe. A fost o plăcere să jucăm aici, la fel cum este o plăcere să evoluezi într-o cupă europeană. Atmosfera a fost realmente fantastică, şi, ţinînd cont de acest fapt, pot spune că Petrolul a avut în public al 12-lea jucător. Petrolul este o echipă bună, căreia va trebui să-i acordăm atenţie în meciul retur. Sînt fericit că nu va avea suporterii alături la meciul de pe stadionul nostru", a spus Bosz.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.