Liga 1

Stegarii vor să întrerupă seria negativă în partida cu Petrolul

Articol de Iulian Cuibar  —  Friday, 02 August 2013

Antrenorul Adrian Szabo crede că, deşi adversarul are prima şansă, elevii săi îşi pot reveni după debutul modest de campionat şi pot produce surpriza la Ploieşti.

"Petrolul e o echipă cu jucători valoroşi şi la prima vedere e favorită. Dar noi sîntem pregătiţi şi trebuie să punem punct jocului nostru ineficient. Vreau să începem un nou capitol, cu un parcurs pozitiv, cu acumulare de puncte. Ştiu cît de mult s-au pregătit băieţii şi mai devreme sau mai tîrziu se vor vedea şi rezultatele muncii lor".

Totodată, tehnicianul braşovenilor consideră că trupa lui Cosmin Contra nu este dezavantajată de timpul scurt trecut de la partida cu cei de la Vitesse. "Faptul că aseară au jucat în Europa League nu contează. Cred că Petrolul poate alinia două echipe la fel de valoroase" a declarat Szabo.

"Pentru noi e o şansă să redresăm situaţia în care ne aflăm. Sperăm să ne recăpătăm încrederea şi să redevenim acea echipă care anul trecut se bătea cu oricine" a adăugat mijlocaşul Iulian Popa despre partida de duminică seară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.