Liga 2

EXCLUSIV Achiziţie de marcă a rapidiştilor în războiul cu FRF » Cu ce sumă-record cer să fie despăgubiţi

Articol de Alexandru Răducanu  —  Friday, 02 August 2013

Dacă pînă ieri transferau fotbalişti pe bandă rulantă, de azi şefii Rapidului îşi concentrează energiile în încercarea de a se răzbuna pe FRF.

Prima mutare importantă în acest sens este aducerea avocatului Dan Idita, omul neînvins pînă acum în aproape 100 de procese şi litigii pe plan sportiv. Din informaţiile GSP.ro, şefii Rapidului speră că prin "transferul" lui Idita să obţină în urma procesului pe care îl vor intenta Federaţiei despăgubiri de aproximativ 3 milioane de euro!

"Clubul Rapid va acţiona în judecată Federaţia Română de Fotbal pentru prejudiciile cauzate de deciziile nelegale adoptate de organismele FRF. Mai multe nu pot să spun în acest moment, întrucît de azi mă voi ocupa de litigiile clubului şi vreau să studiez în amănunt şi cauzele în care a fost angrenat pînă în prezent.

Am avut o discuţie preliminară cu doamna Cristina Andronache, administratorul judiciar al FC Rapid SA, cu domnii Cristescu şi Zamfir, şi sînt convins că Rapid va avea cîştig de cauză în instanţă şi că FRF va plăti daune importante", a declarat pentru GSP.ro avocatul Dan Idita.

Deşi le-a fost deseori adversar, Idita şi-a cîştigat respectul lui Dragomir, Sandu şi Viorel Duru, care au vorbit mereu despre el în termeni pozitivi.

"Am discutat cu avocaţii şi de luni vom demara acţiunile care trebuie demarate. Federaţia şi Comitetul Executiv sînt vinovate pentru această situaţie. Cineva va plăti pentru eforturile pe care le-am făcut noi degeaba aici", a anunţat azi Nicolae Cristescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.