Liga 1

Proaspăt cu Steaua » Brazilianul "cîinilor" gîfîie după numai 107 minute jucate şi va fi menajat cu Viitorul

Articol de Gabriel Burete  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mulţescu îl va menaja pe Elton cu Viitorul pentru ca acesta să fie fresh în Derby de România


Dinamoviştii au meci mîine, la Chiajna, cu Viitorul Constanţa, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Dolce, de la ora 19:30, dar sînt cu gîndul la cea mai importantă confruntare a sezonului, cea cu Steaua, de duminica viitoare. Gheorghe Mulţescu a decis să-şi menajeze unul dintre fotbalişti pentru confruntarea cu rivalii din Ghencea. Mijlocaşul brazilian Elton Figueiredo a dat semne clare de oboseală după doar 107 minute jucate în primele două etape, cu ACS Poli, 0-2, şi cu Vaslui, 2-0!

Sud-americanul de 27 de ani a venit nepregătit, iar Mulţescu îl vrea proaspăt sută la sută contra Stelei. "Elton nu va intra cu Viitorul pentru că vreau să fie apt sută la sută contra Stelei", a explicat ieri antrenorul de 61 de ani.

În aceste condiţii, cel mai probabil, "SMURD"-ul îi va roti din nou pe jucători la mijloc. Dorin Rotariu va fi titular ca mijlocaş stînga, iar Curtean va trece în centru, alături de Rus. Altă variantă este ca Rotariu să joace ca al doilea vîrf, Curtean şi Matei să ocupe benzile liniei mediane, iar Boubacar şi Rus să intre în centru.


20.000 de euro a plătit Dinamo pentru Elton către EC Vitoria, clubul la care era legitimat

50.000 de euro e cota de piaţă a lui Elton, conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.