Campionate

Neymar a bifat primele 16 minute cu ”Balonul de Aur”: ”E minunat să joci lîngă geniul Messi”

Adus cu 57 de milioane de euro, Neymar (stînga) l-a căutat mereu din priviri pe Messi pe teren

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul a intrat la pauză, participînd la showul Barcei cu Santos (8-0). Şi a încîntat prin execuţii, servindu-l pe Fabregas la golul 6. I-a lipsit doar golul


Debutul lui "Tata" Martino pe Camp Nou a coincis, vineri, cu primele probe în conexiunea dintre Messi şi Neymar. Noua achiziţie a Barcelonei, care a declarat c-a venit să-l ajute pe Leo să fie mai bun, a evoluat 16 minute alături de "Balonul de Aur", în showul cu Santos (8-0) din Trofeul Joan Gamper. N-a marcat, a combinat puţin cu argentinianul, dar şi-a etalat talentul şi tehnica.

Intrat la pauză în locul lui Pedro, în banda stîngă, Neymar a semnat pasa decisivă la golul 6 al lui Fabregas. A driblat, a pasat, şi-a zăpăcit foştii colegi cu fentele sale, dar n-a marcat. Putea s-o facă în final dacă şutul său nu ricoşa din transversală peste poartă. "Nu sînt în forma fizică optimă, însă vor veni şi golurile. Este o senzaţie minunată să joci pe Camp Nou, mai ales lîngă un geniu ca Messi". Leo a înscris doar o dată, deschizînd scorul, şi a fost înlocuit în minutul 61.


1 pasă decisivă, o bară, 3 şuturi şi 8 driblinguri a reuşit Neymar în 45 de minute cu FC Santos

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.