Liga 1

Steaua continuă cumpărăturile » Doi atacanţi de la rivale îşi dispută locul în echipa lui Reghe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 august 2013

Steaua e aproape calificată în play-off-ul Ligii Campionilor, după 2-0 la Dinamo Tbilisi. Apropierea de grupe şi de banii de la UEFA i-a determinat pe campioni să pregătească noi transferuri.

"Mai sînt doi jucători pe care dorim să-i transferăm şi săptămîna viitoare cred că o vom face", a anunţat Mihai Stoica.

Vor un mijlocaş lateral şi un atacant
În condiţiile în care Churicheş nu mai pleacă, steliştii vor să-şi intărească ofensiva. Una dintre ţinte pentru postul de atacant este Younes Hamza de la Petrolul, care poate juca vîrf împins, dar şi ca al doilea atacant.

Potrivit digisport.ro, roş-albaştrii sînt interesaţi să-l readucă pe Pantelis Kapetanos. Atacantul grec de 30 de ani poate pleca liber de la CFR Cluj şi sînt discuţii să revină în Ghencea, acolo unde a mai evoluat în perioada 2008-2010, cînd a marcat 27 de goluri în 65 de meciuri.

Reghecampf vrea să aibă multe soluţii şi la mijloc, care să-i permită să schimbe echipa avînd în vedere programul foarte încărcat. După Adrian Cristea se pregăteşte achiziţionarea lui Laurenţiu Iorga, o mai veche ţintă a Stelei.

Campionii speră ca Oţelul, aflată în dificultăţi financiare, să accepte o sumă mai mică de 1 milion de euro, atît cît au cerut după primele discuţii.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.