Campionate

Andre Villas-Boas dezvăluie ce le-a transmis madrilenilor: "Bale nu e de vînzare!"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 august 2013

Tehnicianul lui Tottenham, Andre Villas-Boas, lămureşte care este situaţia lui Gareth Bale, 24 de ani, cel mai dorit jucător din această vară. Real Madrid încearcă să-l transfere, însă clubul englez, prin vocea antrenorului, susţine că nu e de vînzare.

"Merităm să fim respectaţi. Am văzut mulţi oameni vorbind despre un jucător care nu e al lor. Cred că Ancelotti, un om pe care îl apreciez şi îl respect foarte mult, a greşit atunci cînd a decis să facă public interesul pentru Bale.

Aceste zvonuri despre un transfer iminent al lui Gareth la Real Madrid nu sînt adevărate. Singurul lucru pe care l-am comunicat spaniolilor este că Bale e jucătorul nostru şi că nu este de vînzare.

Citeşte şi: Arsene Wenger e revoltat: "120 de milioane pe Bale? O farsă!"

Gareth e un fotbalist pe care îl plac foarte mult. Discutăm cu cei de la Real pentru că există respect între cele două cluburi, după transferul realizat anul trecut, cînd Luka Modrici a semnat cu ei. Ce ne dorim e să construim o echipă puternică pentru viitorul sezon şi Bale face parte din planurile noastre. Dar ştim şi că în fotbal orice e posibil", a spus tehnicianul portughez, conform theguardian.com.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.