Stranieri

N-a rezistat! » Munteanu a visat la o mare victorie în faţa liderului, dar a fost egalat după cinci minute

Dorinel are o victorie şi trei egaluri în acest campionat la Kuban. E pe locul 6, după Dinamo Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La 2-1 pentru galben-verzi (cu Gigel Bucur integralist), Munteanu a visat la o mare victorie în faţa liderului. A fost egalat după cinci minute. Dar e neînvins în Rusia


Trei etape a stat Dorinel în tribună la Kuban din cauza războiului cu fostul lui club, Mordovia. Joi, a debutat oficial, la 2-0 în deplasare cu Motherwell, în Europa League. Iar ieri a fost primul său meci în campionat. Împotriva celei mai în formă echipe din Rusia, Spartak (antrenată de Valeri Karpin), singura cu maximum de puncte după 3 runde.

Munteanu a trăit meciul ca pe o finală de Liga Campionilor şi, la 0-1, a mutat excelent, înlocuindu-l pe Djibril Cisse cu Balde. Imediat, rezerva a egalat (66), Kuban şi-a asediat adversarul, iar Xandao (70) a făcut 2-1. Numai că avantajul n-a rezistat prea mult. Cinci minute mai tîrziu, Movsisian a şutat direct în vinclu: 2-2. Dorinel nu a cîştigat, însă a rămas neînvins în prima ligă rusă.


"Mister Dan ne-a spălat creierul"
După 1-4 acasă în derbyul moscovit cu Spartak, Dinamo şi-a revenit, învingînd-o pe Terek acasă (1-0, gol Noboa, 71). Întrebat ce le-a făcut Dan Petrescu, mijlocaşul Iusupov a glumit: "Mister ne-a spălat creierul în ultimele 3 zile. Şi sîmbătă, la pauză, ne-a zis că n-a înţeles nimic din jocul nostru. În repriza a doua am jucat pentru el". Dan are 7 puncte în 4 etape.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.