Liga 1

Mircea Sandu atacă dur: "Persoane incompetente au vrut acest baraj, este o decizie eronată a TAS"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 august 2013

Mircea Sandu a susţinut în această după-amiază o conferinţă de presă în care a explicat ce se va întîmpla după decizia TAS de vineri. Preşedintele FRF îi acuză pe cei care au propus să fie baraj între Rapid şi Concordia şi consideră că cele două nu trebuiau să joace în Liga 1.

Astăzi am convocat Comitetul de Urgenţă, am pus în executarea hotărîrea TAS. A fost o constatare şi o decizie din partea TAS. În constatare se susţine că nu există dovezi plauzibile că el trebuie să participe în Liga 1 în sezonul următor. Asta era pe 17 iulie. Din punctul meu de vedere este corect.

Apoi pe 2 august Tribunalul hotărăşte că memoriul este acceptat şi ordonă ca Concordia Chiajna să fie repusă în Liga 1. Este logic să punem în executarea hotărîrea TAS-ului".

Sandu a explicat ceea ce s-a întîmplat şi la Comitetul Executiv: "Pe 6 iulie s-a votat în Comitetul Executiv, deşi nu cred că trebuia să fie acest vot. A fost o lucrare incompetentă făcută de persoane incompetente. S-a supus la vot şi singurul vot împotriva a fost al meu atît pentru 18 echipe, cît şi pentru baraj. Buletinul de vot arată că am votat împotriva propunerii făcută de Doru Costin.

Nu ştiu în favoarea cui era LPF, dar FRF era pentru îndeplinirea statutului. A fost 7-1, aşa că majoritatea decide. Eu spun că nici Rapid şi nici Chiajna nu trebuie să fie în Liga 1, dar ne supunem deciziei TAS. Este o decizie eronată din punctul meu de vedere. Noi ne-am spus punctul de vedere la TAS".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.