Liga Campionilor

Steaua se protejează pentru play-off » "Îngălbeniţii" sînt menajaţi cu Dinamo Tbilisi! Cum arată primul "11" al lui Reghe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua o întîlneşte astăzi pe Dinamo Tbilisi, în manşa secundă a turului III preliminar al Ligii Campionilor, de la ora 20:45, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.


"Roş-albaştrii" sînt ca şi calificaţi în play-off, după ce s-au impus în Georgia cu 2-0. Reghecampf a vorbit despre meciul din această seară: "Trebuie să fim atenţi! Am discutat foarte mult şi cu jucătorii, vom avea o şedinţă video înainte de meci unde le vom arăta ce s-a greşit la Tbilisi şi sînt sigur că vom intra pe teren pentru victorie. Întîlnim un adversar bun, care cu siguranţă va încerca să cîştige acest joc, pentru că aşa cum aţi văzut şi în tur Dinamo e o echipă puternică, care a avut şanse să înscrie. Vor miza mult pe contraatac şi trebuie să le facem faţă pentru că nu vreau alt rezultat decît victoria".

Tehnicianul se gîndeşte să nu îi folosească diseară pe jucătorii care au adunat deja cîte două cartonaşe galbene şi sînt în prag de suspendare: "Avem trei probleme în acest moment. Szukala, Pintilii şi Piovaccari. Ne vom gîndi atent pînă marţi seara pentru că sînt oameni de bază pe care trebuie să-i avem la dispoziţie şi în turul următor".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.