Liga 1

UPDATE Scandal la Dinamo » Mulţescu: "Nu se poate aşa ceva!". Boubacar: "Nu plec!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  marţi, 06 august 2013

UPDATE ora 15:55 / Mansaly Boubacar a reacţionat pentru gsp.ro: "Nu l-am înjurat, am fost doar nervos şi l-am întrebat pe antrenor de ce mă scoate din echipă. Mulţescu are ceva cu mine şi nu înţeleg ce pentru că nu vrea să-mi spună faţă în faţă. De fiecare dată mă ceartă, chiar dacă nu doar eu greşesc. Nu accept să merg la echipa a doua pentru că eu am contract cu Dinamo, nu cu Dinamo II!".

___________________________

Boubacar a avut o evoluţie foarte slabă în meciul de ieri cu Viitorul, terminat la egalitate, 0-0, lucru pentru care Gigi Mulţescu a decis să îl schimbe la pauză.

Decizia luată de antrenor l-a nemulţumit pe mijlocaş, care a reacţionat la vestiare, iar Mulţescu a luat rapid o sancţiune împotriva sa.

"Nu ştiu ce se va întîmpla cu Boubacar, voi avea o discuţie cu oficialii. Eu nu pot să-l iert, pentru că nu e prima dată cînd comentează. Nu dă randament şi tot el e nemulţumit.

Cînd a auzit că îl schimb a început să vocifereze. În loc să discutăm tactica pentru repriza a doua, a trebuit să îl calmăm pe domnul Boubacar.

Nu se poate aşa ceva! El va merge la echipa a doua pînă vom lua o decizie", a declarat Mulţescu pentru Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.