Liga 1

Steaua continuă căutările pentru un atacant de careu şi ia în calcul repatrierea unui fost dinamovist!

Articol de Cătălin Barzaghideanu  —  miercuri, 07 august 2013

Dacă se va reuşi calificarea în play-off, Steaua va achiziţiona încă un atacant, chiar dacă l-a adus şi pe Federico Piovaccari.


Pe lîngă Kapetanos şi Hamza, printre ţintele celor din Ghencea a intrat şi un vîrf român, care pînă la finalul lui 2012 a evoluat în Liga 1.

George Ţucudean, fost la Dinamo, care acum e sub contract cu Standard Liege, le-a atras atenţia roş-albaştrilor şi e un fotbalist pe placul atît al antrenorului, cît mai ales pe al managerului Mihai Stoica. Steaua ar putea să-l aducă beneficiind şi de statutul deloc privilegiat pe care Ţucudean îl are la gruparea belgiană. El a fost anunţat că nu intră în calculele antrenorului şi îşi poate căuta echipă.

Steaua l-ar putea transfera fie definitiv, fie pentru un an cu opţiune de cumpărare în vara viitoare. În ianuarie 2013, Ţucudean a fost vîndut de Dinamo la Standard Liege pentru aproape un milion de euro, sumă pe care cei din Ghencea erau dispuşi să o achite pentru a-l achiziţiona pe Jeremy Bokila.


Kape nu e gratis pentru Steaua
"Ne interesează Kapetanos doar în momentul în care va deveni liber de contract", au anunţat Reghecampf şi Mihai Stoica referitor la o posibilă achiziţionare a grecului. Arpad Paszkany, patronul CFR-ului, a detaliat ieri situaţia lui Kape. "Kapetanos e un băiat cu un caracter deosebit, chiar îmi place mult ca om. Are o vîrstă, am adus alţi atacanţi mai tineri, în jurul cărora vom construi, pe Pantelis îl vom lăsa să plece. Gratis pentru piaţa externă, negociabil pentru cea internă", a spus Paszkany la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.