Liga 1

Vali Velcea a explicat declaraţia bizară de după meciul cu Gaz Metan: "Etapa a 7-a e un prag psihologic"

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 06 august 2013

Vali Velcea a dus-o pe ACS Poli Timişoara pînă pe primul loc al clasamentului Ligii 1 la participarea în premieră a bănăţenilor în prima divizie.

Antrenorul de 39 de ani a fost întrebat, după victoria cu Gaz Metan, scor 2-1, "dublă" Szabolcs Szekely, cînd va suferi formaţia sa prima înfrîngere. "Vă pot spune doar atît: urmăriţi etapa a şaptea!", a replicat Velcea. În acea rundă, Timişoara va juca, în deplasare, la Vaslui.

"Lumea îmi dă "Bună ziua!"
Antrenorul a ţinut să precizeze astăzi, pentru gsp.ro, care a fost ideea răspunsului său: "Am mai avut o serie pozitivă la Timişoara cu meciuri consecutive fără eşec, dar ne-am oprit la al 7-lea meci. M-am referit la un prag psihologic în momentul în care am spus să fim atenţi la meciul 7. Sincer, nici nu ştiam că avem partidă cu Vasluiul în etapa aceea. Pe mine mă interesează să învingem în meciul următor, la Năvodari, apoi o să vedem ce dueluri vom mai avea".

Tehnicianul s-a amuzat pe seama celebrităţii sale, acum că a dus Timişoara, chiar dacă o altă echipă, pe locul 1: "Nu dau autografe, sînt mulţumit că lumea mă opreşte pe stradă şi-mi dă "Bună ziua!". Sîntem obligaţi să rămînem cu picioarele pe pămînt, fiindcă dacă nu va fi astfel, vom fi într-un mare pericol. Am încredere că ne va fi bine, formăm un grup unit".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.