Europa League

Găuriţi! » Pandurii lui Pustai nu pot conta pe 3 jucători importanţi în returul cu Hapoel

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pustai are mari dificultăţi înaintea returului de la Tel Aviv, unde nu va putea miza pe Erico, Breeveld şi Lemnaru. Nici Christou nu se ştie dacă va juca mîine


Egalul de pe Cluj Arena, 1-1, din prima manşă a confruntării cu israelienii, păstrează emoţiile calificării pentru meciul secund. Pe lîngă scorul din tur, tehnicianul gorjenilor are şi alte motive de îngrijorare: Erico da Silva, Nicandro Breeveld şi Valentin Lemnaru sînt accidentaţi şi nu au făcut deplasarea în Israel, în timp ce căpitanul Christou Paraskevas acuză dureri mari la umăr şi nu se ştie dacă va putea evolua mîine seară!

În aceste condiţii, Cristian Pustai ar fi nevoit să se bazeze pe un cuplu inedit în centrul defensivei format din Mamele şi Ionuţ Rada II, în timp ce în compartimentul ofensiv Matulevicius ar fi singura opţiune, celălalt vîrf valid, Admir Adrovici, nefiind trecut pe lista UEFA.

Problemele de lot îi vor forţa pe cei de la Pandurii să nu poată completa lista cu rezerve, pe banca oltenilor urmînd să ia loc numai şase jucători.


"Indiferent de condiţii, mergem în Israel să ne calificăm!"
Eugen Pîrvulescu, preşedinte Pandurii


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.