Diverse

Exclusiv print » Steaua impresionează toată Europa! A ajuns la un record absolut pe continent, după calificarea de aseară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

O dată cu prezenţa în play-off-ul Ligii Campionilor, asigurată după remiza de aseară din retur cu Dinamo Tbilisi, echipa din Ghencea a ajuns la o performanţă impresionantă, de neegalat în Europa.

Despre ce record este vorba, care au fost jucătorii cheie cu care a fost atins şi analiza completă a performanţei obţinute de roş-albaştri, totul doar în ziarul de azi, nu şi pe site!

Alte materiale pe care le puteţi găsi doar în ediţia tipărită de azi:

Gazeta a descoperit satul românesc din Ucraina din care e originar controversatul Vasile Şiman, 42 de ani, patronul Sportului Studenţesc. La 7 km de vama Sighet, unde localnicii se-ntrec în vile-palat, dar “clasicele” Lada şi Kamaz fac legea pe uliţe, conducătorul din Regie e extrem de respectat: are casă vizavi de şcoală şi e văr cu primarul. Cel care a preluat “studenţii” în 1998 a fost ucrainean pînă în 2008, cînd şi-a schimbat cetăţenia. Reportajul e doar în ediţia tipărită!

Foste glorii şi fani de-o viaţă ai FC Argeş au aniversat ieri clubul la împlinirea a 60 de ani şi au participat la parastasul unui nume de legendă. Din toamnă, echipa piteşteană va intra în faliment, astfel că la Muzeul Judeţean din localitate amintirile eroilor s-au împletit cu momente de reculegere. Dispariţia iminentă vine după 60 de ani de existenţă, exact cît a trăit şi Nicolae Dobrin!

Nu uita că în Gazeta de azi ai şi cele mai tari ponturi la pariuri! Mergi pe mîna noastră!




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.