Liga Campionilor

Dinamo eliminată de două ori » Steaua a trecut de Tbilisi şi a aflat că o va evita şi pe Zagreb în play-off

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua a trecut ieri de gruparea din Tbilisi, iar la 5 minute după meci a aflat că a scăpat şi de Dinamo Zagreb pe lista posibililor adversari din play-off


Vineri la prînz, Steaua îşi va afla adversara din barajul pentru grupele Champions League, însă de aseară are o grijă mai puţin. De pe lista adversarilor din play-off a dispărut cel mai periculos nume: Dinamo Zagreb! Maribor a eliminat-o aseară pe APOEL Nicosia, astfel că ieşirea ciprioţilor din urna capilor de serie i-a făcut loc campioanei Croaţiei, care astfel nu mai poate evolua cu Steaua.

În acest moment, înaintea jocurilor de diseară, se cunosc 3 dintre cele 5 adversare posibile: Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria), Şahtior Karagandy (Kazahstan), Maribor (Slovenia). Ultimele două se vor alege după jocurile retur în partidele Legia Varşovia (Polonia) - Molde (Norvegia), în tur a fost 1-1, şi în Hafnarfjordur (Islanda) - Austria Viena (Austria), 0-1 în prima manşă. Barajul din Ligă se va juca pe 20/21 - 27/28 august. Dacă va fi eliminată în acest play-off, Steaua va merge în grupele Europa League.


"Nu mă interesează cu cine jucăm în play-off, vreau să mergem în grupele Champions League. Dacă dorim să demonstrăm că avem echipă bună, atunci trebuie să ajungem acolo"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Dacă va trece de Molde, Legia e un adversar redutabil şi aş vrea să o evităm. Va conta orice detaliu în această dublă din play-off, foarte importantă va fi şi ordinea în care se va juca"
Mihai Stoica, manager general Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.