Liga 1

Cum a fost refuzat Bourceanu de Ţiţi Dumitriu: "E «magazie», ce să facem cu el?!" Un alt stelist de bază, respins şi el!

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cuvintele îi aparţin fostului stelist, pe atunci preşedinte la Prefab Modelu. Au fost povestite de delegatul formaţiei în acel sezon, Victor Neagu, pentru site-ul sportcalarasean.ro


La finalul sezonului 2007-'08, în meciul Prefab - Dunărea, L2, delegatul gazdelor l-a observat pe Alexandru Bourceanu, fotbalist la gălăţeni. "Cînd am aflat că are doar 22 de ani, am întrebat cît ne-ar costa. 60.000 de dolari, plata în două tranşe!", povesteşte Victor Neagu, delegatul şi actualul preşedinte al succesoarei Înainte Modelu.
"M-am dus la Ţiţi Dumitriu, preşedintele executiv, dar el a refuzat: «E magazie, n-avem ce să facem cu el!»", a spus oficialul pentru sportcalarasean.ro.

Tătăruşanu a fost în probe de două ori la Prefab. "Ar fi costat 10.000 de euro plus 50% din următorul transfer, însă Ţiţi l-a refuzat şi pe el", indică acelaşi site. În loc a fost adus veteranul Hotoboc: salariul acestuia pe două luni ar fi acoperit întregul transfer al lui Ciprian!

"Poate a fost mai bine că n-au venit"
Dumitriu a negat că l-ar fi refuzat pe Bourceanu: "Nu e adevărat, domnule. Mie mi-a plăcut din start băiatul pentru dîrzenie. Şi nici nu e bine să îi pui ştampila, cine ştie cît de bun poate ajunge?! Poate a fost mai bine că nu a venit, nu ştiu ce să zic... Sau poate rămînea la fel de bun. Iar despre Tătăruşanu, ţin minte că mi s-au cerut, în ultima clipă, 20.000 de euro mai mult".


"Ţiţi l-a refuzat pe Bourceanu, iar băiatul a ajuns la Oţelul, în prima ligă. Acolo a jucat 31 de meciuri în primul sezon de «A»"
Victor Neagu, fost delegat Prefab


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.