Liga Campionilor

VIDEO Hagi i-a dus în play-off! » "Regele" i-a creat pe marcatorii celor trei goluri cu Tbilisi

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Hagi l-a crescut de mic pe Iancu şi l-a salvat pe Latovlevici într-un moment în care Iasmin era aproape să renunţe la fotbal


Gheorghe Hagi are un merit important în succesul Stelei cu Dinamo Tbilisi. Nu ocupă vreun post în Ghencea, dar a inventat fotbaliştii care au marcat toate cele trei goluri din dubla manşă cu gruzinii. Pe Gabriel Iancu l-a produs la Viitorul, pe Iasmin Latovlevici l-a "ochit" la echipa a doua a Timişoarei, unde nimeni nu-l băga în seamă.

Click aici pentru VIDEO cu golul lui Latovlevici!

Iancu a marcat ambele goluri de la Tbilisi şi a salvat echipa într-un moment dificil, imediat după ce Dinamo ratase un penalty. Atacantul pe care Hagi a încasat o jumătate de milion de euro intrase pe teren după pauză, în locul lui Nicolae Stanciu, concurentul lui direct pe post. Gică anticipase deznodămîntul în dimineaţa meciului: "Reghe ar trebui să-l folosească mai mult pe Stanciu, e înlocuitorul perfect al lui Rusescu, un marcator adevărat şi are nevoie doar de încredere".

Click aici pentru VIDEO cu golurile lui Iancu!

Iar Latovlevici, cel care a securizat calificarea în play-off şi a garantat astfel că Steaua va juca măcar în grupele Europa League, a primit încredere în cariera lui doar din partea lui Hagi, exceptînd perioada pe care a petrecut-o în Ghencea. Gică l-a găsit la CFR Timişoara, echipa a doua a lui Poli, şi l-a promovat în lotul violeţilor cînd Iasmin avea 20 de ani.

După plecarea lui Hagi, Poli şi-a pierdut iar încrederea în Latovlevici şi l-a ţinut rezervă sau l-a împrumutat la Bistriţa pînă cînd l-a vîndut Stelei.


850.000 de euro a plătit Steaua pe Iancu şi pe Latovlevici: 500.000 de euro Viitorului pentru atacant şi 350.000 de euro lui Poli pe fundaşul stînga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.