Liga 1

UPDATE Rednic explică de ce l-a exclus din lot pe Cadu: "Eu nu accept aşa ceva!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 August 2013

UPDATE Mircea Rednic a explicat de ce l-a exclus din lot pe Cadu.

"Ricardo nu face parte din lot acum, asta nu înseamnă că este o decizie definitivă sau că nu va mai juca. M-a deranjat atitudinea lui, el a avut o remarcă pe care nu trebuia s-o aibă, iar eu nu accept aşa ceva. Nu spun ce-a zis pentru că sînt chestiuni de bucătărie internă.

Eu nu îl judec pe Cadu pentru trofeele şi evoluţiile din trecut, nu fac asta cu nici un jucător. Contează foarte mult forma sportivă", a declarat Rednic pentru Ziua de Cluj.

Mircea Rednic a luat primele măsuri după umilinţa de la Vaslui, cînd CFR a pierdut categoric, scor 0-4.

Stăncioiu a fost trimis la echipa a doua în urma evoluţiei modeste pe care a avut-o, iar la antrenamentul de azi nu au participat nici Ricardo Cadu şi Damjan Djokovici, cei doi nefiind convocaţi pentru meciul cu Viitorul Constanţa.

Rui Pedro s-a accidentat şi nu a participat nici el la antrenamentul de astăzi. Ogbu nu s-a regăsit nici el printre jucătorii din lotul lărgit anunţat de Rednic, el fiind suspendat pentru următoarele două meciuri.

În schimb, Rednic l-a convocat pe grecul Pantelis Kapetanos, jucător de care conducerea vrea să scape, deşi a fost unul dintre oamenii decisivi în sezonul în care CFR a cucerit ultimul titlu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.