Liga 1

Liderul Ligii 1 are un adversar în plus » Velcea dezvăluie cînd va putea miza pe Furtado

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 08 august 2013

ACS Poli Timişoara împarte prima poziţie a clasamentului Ligii 1 cu Pandurii, iar sîmbătă va încerca obţinerea unei noi victorii la Năvodari, cu Săgeata.

Valentin Velcea a explicat astăzi care sînt problemele echipei după două victorii şi o remiză în acest start de sezon: "Am avut alimentaţie şi vitaminizare suplimentară, plus antrenamente controlate.

Parcurgem o perioadă bună, am depăşit un adversar suplimentar, căldura, care a creat multe probleme. I-am atenţionat pe jucători că meciul cu Săgeata nu e cîştigat dinainte, cei de acolo au fotbalişti dornici de afirmare şi cu un start bun de campionat, la fel ca şi noi", a spus antrenorul bănăţenilor.

Bănăţenii sînt în tratative pentru transferul lui Jose Emilio Furtado, 30 de ani, ultima oară la AEK Atena. "Portughezul va semna în curînd, dar încă nu este pregătit fizic aşa cum ne-am dori.

Este sănătos, n-are probleme, acum va începe un cantonament, separat, în trei săptămîni poate fi în formă maximă. Este un jucător de forţă, un vîrf de careu, o concurenţă bună pentru Szekely", a mai spus Velcea.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.