Liga 1

Război Rednic-Cadu la CFR » Unul din jucători a relatat disputa pentru GSP. Ce a făcut Paszkany

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul clujenilor a avut un schimb de replici dur cu fundaşul portughez de 31 de ani şi nu l-a convocat pentru meciul de mîine, cu Viitorul.

Scandal în vestiarul CFR-ului după ce căpitanul Ricardo Cadu a fost trecut pe linie moartă de Mircea Rednic înaintea partidei de sîmbătă cu Viitorul. Ieri, fundaşul lusitan nu s-a prezentat nici măcar la antrenament, după ce s-a certat violent cu tehnicianul "feroviarilor" miercuri seara, înainte de şedinţa de pregătire.

Cadu i-a reproşat lui Rednic că s-a plîns patronului Arpad Paszkany şi conducerii că veteranii din lot l-ar fi trădat la umilinţa cu Vaslui (0-4), tocmai pentru a-l îndepărta prematur de pe bancă. Simţindu-se vizat de acuzaţiile tehnicianului, portughezul a luat atitudine şi i-a cerut explicaţii "Puriului", moment în care duelul verbal dintre cei doi a degenerat.

Patronul ar vrea să-i împace
"Cadu i-a spus că nu e normal ca să apară astfel de declaraţii la adresa vestiarului după un meci slab, iar de acolo pînă la a-şi arunca cuvinte de ameninţare nu a fost decît un pas. Rednic l-a anunţat că nu mai face parte din echipă, iar Cadu a ieşit trîntind uşa", a povestit unul dintre jucători.

Aseară, patronul Arpad Paszakny s-a întîlnit cu Rednic, după ce a avut o discuţie preliminară şi cu Cadu. Pentru nu a ştirbi autoritatea tehnicianului în faţa celorlalţi, lusitanul a rămas în afara lotului pentru meciul cu Viitorul, dar el va face pregătirea alături de echipă. O decizie va fi luată săptămîna viitoare.

Jucătorii se abţin
Decizia lui Rednic a fost confirmată şi de fundaşul Ionuţ Rada, singurul care a vorbit ieri cu mass-media. "Este decizia antrenorului, nu o putem comenta prea mult. Dar Cadu nu este singurul jucător lăsat în afara lotului. Nu cred că e vorba despre un conflict între el şi Rednic", a afirmat Rada.

Croatul Djokovici şi Ogbu, ultimul suspendat, nu au prins lotul lărgit, în timp ce Stăncioiu se antrenează separat alături de alţi doi exilaţi, Maftei şi Liviu Ganea.

"Nu e adevărat că aş fi certat cu Rednic. Dacă m-a lăsat în afara lotului, e opţiunea lui, de la el trebuie să primiţi explicaţii. Sînt jucător şi trebuie să mă supun" (Ricardo Cadu, căpitan CFR)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.