Liga 2

Rapidiştii, deranjaţi de gluma rivalilor de la Steaua: "E o ironie şi o bătaie de joc"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 august 2013

Acţionarul FC Rapid, Nicolae Cristescu, a declarat că îl întrisează gestul fanilor Stelei, care i-au ironizat pe suporterii rapidişti aflaţi în greva foamei trimiţându-le un colet cu mai multe alimente şi obiecte, el subliniind că în mod normal ei ar fi trebuit să solidari.

Suporterii Stelei le-au trimis fanilor rapidişti care se află în greva foamei la stadionul Giuleşti un colet care conţinea muşchi ţigănesc, ciocolată "Rom", seminţe pentru păsări, hârtie igienică şi prezervative.

"Am înţeles că este o ironie şi o bătaie de joc şi nu e frumos. Dacă ei ar fi fost în situaţia asta noi nu am fi procedat aşa, pentru că nu se ştie niciodată, iar peste un an doi pot fi ei în situaţia asta. În mod normal ar fi trebuit să fie alături de noi, pentru că asta nu este doar o problemă a Rapidului, ci a fotbalului din România. Mă întristează gestul lor de azi, pentru că eu m-am bucurat pentru succesul lor din Liga Campionilor", a spus Cristescu, potrivit Mediafax.

În vizită la fanii protestatari

Nicolae Cristescu, tehnicianul Marian Rada şi mai mulţi jucători rapidişti, între care Daniel Pancu, Emil Dică şi Andrei Ciolacu, i-au vizitat, vineri seară, pe suporterii rapidişti aflaţi în greva foamei, la stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu.

"Sănătatea fanilor e marea noastră problemă. Am discutat cu fanii şi nu vor să renunţe la acest protest, deşi starea lor se agravează. Cineva trebuie să răspundă pînă la urmă. Ei sînt hotărîţi să continue acest protest", a declarat Cristescu.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.