Stranieri

Chivu nu se predă. A treia operaţie! » Nici vorbă de retragere! Fundaşul român nu renunţă la luptă

Chivu aşteaptă clipa în care va putea intra din nou pe teren.

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul lui Inter e la Bucureşti, dar se va întoarce la Miami, unde va fi supus unei alte intervenţii, printr-o tehnică nouă, necunoscută anul trecut

Cristi Chivu speră din nou! La Miami, unde s-a aflat pînă deunăzi cu Inter, fostul căpitan al "tricolorilor" a consultat un specialist care i-a propus o a treia intervenţie chirurgicală la degetul al doilea al piciorului drept, operat deja de două ori în cursul sezonului trecut.

Dacă medicii europeni pe care i-a consultat pînă acum, inclusiv un celebru ortoped olandez, nu i-au oferit nici o garanţie în privinţa unei vindecări complete, americanii sînt mai optimişti. Şi după ce au evaluat situaţia românului, au ajuns la concluzia că miracolul e posibil, printr-o nouă tehnică, necunoscută anul trecut.

Cîteva luni recuperare
Potrivit Gazzettei dello Sport, Chivu a părăsit cantonamentul din Miami al nerazzurrilor şi e la Bucureşti, pentru o întîlnire cu impresarii Ioan şi Victor Becali. Dar se va întoarce cît de curînd în SUA, unde va fi supus celei de-a treia operaţii, urmată de o perioadă de recuperare de cîteva luni.

Acesta este adevăratul motiv pentru care Inter a decis să-l împrumute pe Rolando, de la FC Porto, şi nu faptul că românul s-ar fi resemnat şi se gîndeşte la rezilierea contractului, scadent în 2014, sau chiar la o retragere. De fapt, Chivu a decis să se bată în continuare pentru un final de carieră aşa cum a visat: vara viitoare, pe teren, în tricoul lui Inter.

10 meciuri, din 38 posibile, a bifat Chivu sezonul trecut în Serie A din cauza numeroaselor probleme de sănătate

2,2 milioane de euro anual net e salariul lui Cristi la Inter, cu care mai are contract pînă la 1 iulie 2014

Un an de coşmar

- August 2012: Îşi luxează degetul al doilea de la piciorul drept la Split, contra lui Hajduk, în prima manşă a turului 3 preliminar din Europa League

- August 2012: Durerile la degetul lovit sînt tot mai mari, afectîndu-i metatarsianul. Decizia: operaţie!

- Octombrie 2012: Suferă o a doua intervenţie la degetul doi, pentru corectarea primei operaţii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.