Liga 1

VIDEO Corona 4X4 » Chiajna a învins chinuit la debutul ei în noul sezon. Braşovenii sînt în continuare fără punct

Un penalty i-a fost suficient Concordiei pentru a se impune în faţa braşovenilor

Articol de Gabriel Burete  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După doar un meci, ilfovenii au cu trei puncte mai mult faţă de braşoveni, deşi au trei meciuri în minus: Corona a terminat a patra partidă la rînd în inferioritate numerică!

Fanii din cel mai mic oraş din lume cu două echipe în prima ligă s-au strîns în număr însemnat, 2.500, să-i vadă pe elevii lui Chirilă la debutul în acest sezon.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Concordia a început timid meciul, parcă nesigură de eşalonul în care ar trebui să joace: oaspeţii au ratat ocazii mari prin Coman, 9, şi Laurenco, 10. Păreau decişi să şteargă ruşinea din ultimele trei etape, în care n-au scos nici un punct! Amintirea primelor jocuri a revenit însă în minutul 12: Braganca a fost eliminat, meciul s-a schimbat total pentru Corona.

Peste zece minute, spiriduşul Florea a scos şi a transformat un penaty (26), Laurenco a ieşit accidentat, Coman a refuzat să mai joace! Pînă la final, Concordia a fost ştearsă, iar braşovenii au avut marile ocazii. Neacşa (57, 68) a fost cel mai periculos, însă l-a evidenţiat doar pe Rîmniceanu.

Nici Ene (84) n-a fost mai departe de gol, însă Chiajna a salvat, cu noroc, cele trei puncte. Corona rămîne pe 0 şi, cu patru eliminaţi după tot atîtea runde, retrogradarea pare deja o certitudine!

"Arbitrii sînt din cîrpă, din hîrtie. Mă gîndesc să nu mai continuu, oricum nu trebuia să fiu eu antrenor, ci trebuia să ocup altă funcţie. A fost cel mai bun meci al nostru, însă Braganca, Fl. Ilie şi arbitrii ne-au mîncat meciul" (Nicolae Manea, antrenor Corona Braşov)

Inbox
- MITEA, fotbalist la Chiajna, a asistat la partidă din tribună. El nu e pus la punct cu pregătirea fizică, dar Ionuţ Chirilă estimează că va debuta peste o lună.
- ANTRENORUL oaspeţilor, Nae Manea, a fost trimis în tribună pentru ultimul sfert de oră, după un conflict verbal cu arbitrul Bîrsan şi al patrulea oficial, Iulian Călin.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.