Liga 1

Contra a fost nemulţumit după victoria cu Oţelul: "Nu vă mai bateţi joc de noi!"

Contra nu a fost de acord cu ora la care s-a jucat meciul

Articol de Marian Brăilescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cosmin Contra i-a luat la rost pe cei care fac delegările la meciurile din Liga 1, dar i-a înţepat şi pe cei de la DigiSport, postul care a transmis partida de la Galaţi.

- Domnule Contra, un meci mai greu decît speraţi?
- Nu ştiu dacă pot să spun asta, în schimb, pot spune că am avut mari probleme din cauza căldurii. Ne-am sufocat, nu am putut să jucăm deloc. Nu se poate să fim programaţi de la ora 17:00, cînd afară erau 35 de grade!

- Dar...
- Toată lumea vrea să facem România mîndră în cupele europene, dar pe noi nu ne respectă nimeni. Abia am venit din Olanda şi ne-au pus meciul la 48 de ore şi pe-o căldură incredibilă. Şi mai vreau să trag un semnal de alarmă.

- Referitor la ce?
- La cei care-şi iau partea după meciurile noastre. E vorba de televiziuni. Eu îi înţeleg foarte bine că pun meciurile cum vor, dar le cer, dacă tot ne laudă performanţele pe care le avem în cupele europene la emisiuni, să nu-şi mai bată joc de noi!

- Despre meci ce spuneţi?
- Prima repriză a fost infernală, partea secundă am dominat-o clar, am avut ocazii şi am reuşit din nou să cîştigăm. Asta cred că e cel mai important în acest moment, că ne-am mai trecut în clasament încă trei puncte. Urmează un meci greu etapa viitoare, cu Ceahlăul, trebuie să fim atenţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.