Liga 1

MM Stoica recidivează cu o reacţie agresivă » "E foarte grav ceea ce a făcut, a călcat din nou strîmb" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 august 2013

MM Stoica a reacţionat ciudat la partida cu Dinamo de duminică. Înainte de începerea partidei, managerul Stelei a recidivat cu o reacţie agresivă.

Stoica a călcat un steag al lui Dinamo aflat pe gazon. Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a reacţionat astăzi într-o conferinţă de presă după gestul lui Stoica: "Comisiile noastre sînt competente. Este foarte grav că Mihai Stoica a călcat steagul lui Dinamo. El are un comportament coleric, a călcat strîmb. Vreau să citesc raportul observatorului, pentru că nu am apucat. Comisiile judecă pe înscrisuri, nu pe vorbe şi pe imagini. E un coleric şi aşa se manifestă".

Dragomir a lăudat şi evoluţia din Derby: "A fost excelent Dinamo-Steaua, mai ales în a doua repriză. Nu am văzut de mult un asemenea meci. A doua repriză a fost extraordinară, mi-a plăcut în mod deosebit, chiar dacă nu s-au dat goluri.

Am remarcat coregrafia făcută de galerie, dar nu actele huliganice pe care le-au făcut. Au aruncat cu fel de fel de obiecte în jucătorii Stelei şi cu torţe pe teren, lucruri nepermise de regulament. Comisiile trebuie să ia măsuri".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.