Campionate

FOTO şi VIDEO Record jurnalistic » Sky Sports a transmis live în 12 ore de pe 92 de stadioane din Anglia

+16 Foto
FOTO: SkySports

Articol de Vlad Nedelea  —  marţi, 13 august 2013

Sky Sports a reuşit un adevărat record jurnalistic. Englezii au plătit saci de bani pentru drepturile tv din Premier League, Championship, League One şi League Two, însă ultima acţiune a demonstrat forţa pe care televiziunea o are.

Pe 1 august, cu doar două zile înaintea startului ligilor inferioare din Albion, emisiunea "92 Live" a reuşit o premieră mondială: s-au făcut 92 de intervenţii live de pe fiecare stadion al echipelor din primele 4 eşaloane fotbalistice din Anglia.

19 reporteri au participat la această acţiune. Au colindat toată ţara în lung şi în lat şi au intrat în direct cu interviuri, reportaje şi ştiri de ultimă oră de la faţa locului.

Jim White a mers cu elicopterul şi a transmis în direct de pe terenul mai multor cîştigătoare de trofeu din sezonul 2012-2013, inclusiv de la Swansea, Gillingham şi Wigan. 120 de angajaţi ai cunoscutului post TV au făcut ca acest proiect să se deruleze fără probleme.

Costurile acestei producţii au fost şi ele imense. O singură intervenţie live (linie de satelit, car de transmisie şi altele) a costat aproximativ 30.000 de lire sterline.

Aşadar, demonstraţia de cum se face televiziune a celor de la Sky a costat cam 3 milioane de lire sterline.

Acţiunea a început la 9:00 şi a durat exact 12 ore, încheindu-se la 21:00. Au fost vizitate în tot acest timp 92 de cluburi, primul a fost Everton, iar ultimul Manchester United, campioana en-titre a Angliei.

Urmăriţi aici pas cu pas întreaga acţiune şi poze din timpul intervenţiilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.