Nationala

EXCLUSIV GSP TV Contre între Mutu şi Marica » SMS-ul care a deranjat: "Ai venit de pe plajă la naţională"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 August 2013

Ciprian Marica a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP TV în care a vorbit în premieră despre un conflict între el şi Adrian Mutu. Totul a început de la un mesaj pe care jucătorul lui Ajaccio i l-a lăsat lui Marica pe telefonul mobil. Mutu l-a acuzat pe fotbalistul lui Schalke că a fost convocat pentru meciul de mîine seară de pe Arena Naţională cu Slovacia după ce a jucat fotbal pe plajă.

"Unii răutăcioşi au comentat că, vezi Doamne, am venit de pe plajă sau de te miri unde, fără să ştie că eu mă pregătesc de zece zile în cantonamentul de la Mogoşoaia ca să prind un ritm. Mutu are problemele lui personale cu neconvocarea lui, iar eu mă simt o victimă colaterală în discuţia asta! Îl înţeleg pe Mutu, ce pot să spun, mi se pare copilăresc ce face el acum.

Am vorbit, am glumit pe seama asta, a spus că nu a contestat niciodată valorea mea, ci doar faptul că am venit de pe plajă la echipa naţională. I-am explicat şi lui că nu vin de pe plajă şi că nu sînt în vacanţă cum crede el. Şi a spus: «Da, mă, Ciprian, nu aveam de unde să ştiu» şi aşa mai departe", a dezvăluit în exclusivitate Marica pentru GSPTV.

România - Slovacia este în direct la Antena 1, miercuri de la ora 21:00, dar şi liveVIDEO pe antenaplay.ro. Înainte de meci, aflaţi toate informaţiile la studioul Antena 1 moderat de Costin Desliu imediat după meci aveţi toate reacţiile la Meciul Zilei de la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.