Nationala

Multe "găuri", puţine soluţii! » Concluziile amicalului cu Slovacia şi cum ar putea arăta naţionala cu Ungaria

Măţel ar putea să ocupe postul de fundaş dreapta în meciul cu Ungaria

Articol de Gabriel Berceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Unde sîntem după 1-1 cu Slovacia şi cum ar putea arăta România peste fix trei săptămîni, la meciul de acasă cu Ungaria, pe 6 septembrie.

Fluieraţi pe Arena Naţională, "tricolorii" au jucat inegal, iar pe ansamblu n-au dat impresia unei echipe solide. Marica şi Torje au situaţii incerte la club, "Lato" a clacat: primul 11 pentru Ungaria e încă un puzzle cu piese lipsă.

Defensivă "arsă" pe stînga
Tătăruşanu e în formă maximă şi nu poate rata titularizarea, mai ales că Lobonţ şi Pantilimon au şanse minime să joace la club. Măţel a revenit inspirat, poate fi considerat cîştigul numărul 1 al amicalului de miercuri.

În centrul apărării, Găman n-a avut consistenţă iar Chiricheş a jucat relaxat: echilibrul a venit de la Goian. Latovlevici a picat testul probînd carenţe defensive aşa că se aşteaptă ca Raţ să joace la West Ham: alte opţiuni nu există!

Mijloc alb-negru
Hoban - depăşit de nivel, Lazăr - zbatere haotică: nici Pintilii nu s-a calibrat la miză, astfel că revenirea lui Bourceanu devine de maximă importanţă. În flancul drept, Torje a confirmat în parte, dar se simte lipsa jocurilor la club, în vreme ce Tănase a fost aproape inexistent în stînga.

Folosirea lui Maxim în flanc pare cea mai inspirată, totuşi Piţi va conta aproape sigur pe "Dodel", mizînd pe experienţa lui în meciurile de nivel înalt şi pe coborîrile în zona mediană.

Răni deschise în atac
Maxim a alergat în gol, pierzînd majoritatea duelurilor, iar Grozav a părut din alt film. În avanposturi, Stancu a jucat rezonabil, dar nu impresionează fizic, iar Marica, fără echipă, "reprezintă cea mai mare problemă pentru mine", a confirmat Piţurcă. Cele două posturi, atacant central şi zona din spatele acestuia, rămîn "răni deschise".

Cum am putea juca împotriva Ungariei
Tătăruşanu - Măţel, Goian, Chiricheş, Raţ - Bourceanu, Pintilii - Torje, Maxim, Tănase - Stancu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.