Nationala

VIDEO Latovlevici, criticat din toate părţile: "A fost praf aseară!" » Ce spune Piţurcă despre situaţia fundaşului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 august 2013

Anghel Iodănescu l-a atacat şi el pe Iasmin Latovlevici după prestaţia pe care stelistul a avut-o la disputa dintre România şi Slovacia, încheiată la egalitate, 1-1.

"Latovlevici a crezut că ce a făcut la Steaua poate să facă şi la naţională. El trebuie să înţeleagă faptul că trebuie să se concentreze şi să muncească la fiecare meci. A fost praf la meciul de aseară", a spus Anghel Iordănescu la DolceSport.

Latovlevici a greşit la golul înscris de Sestak în minutul 57. Atunci fundaşul naţionalei l-a scăpat pe slovac de sub marcaj, iar acesta l-a executat pe Tătăruşanu.

Chiar şi aşa, Victor Piţurcă a anunţat că Latovlevici nu va lipsi de la acţiunile echipei naţionale.

"Cu siguranţă că Latovlevici va mai fi convocat la echipa naţională. A făcut un meci mai prost, dar asta nu înseamnă că nu va mai veni. Jucătorii trebuie să înţeleagă că la naţională e altceva. Chiar dacă joci cu Ajax sau cu Chelsea, aici e mult mai greu. 

Eu nu mă supărasem că s-a bucurat într-un fel. Eu vreau ca el să fie atent la joc. Atunci cînd am spus că nu e concentrat, se juca meciul cu Ceahlăul. La doar cîteva minute după asta, adversarul lui i-a luat faţa. La o echipă ca Steaua nu se fac astfel de gesturi, dar nu era asta supărarea. Eu vreau să elimine greşelile din jocul său", a spus Victor Piţurcă la Fotbal Club, la DigiSport 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.