Liga 1

Tilinca desemnat de AS jucatorul meciului Gloria Bistrita - Atletico Madrid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

(MEDIAFAX) Cotidianul AS l-a desemnat pe Cosmin Tilinca cel mai bun jucator al partidei Gloria Bistrita - Atletico Madrid, scor 2-1, din prima mansa a turului trei, finala, al Cupei UEFA-Intertoto.

"A fost coautor la primul gol si l-a marcat pe al doilea. sutul sau a fost imparabil pentru fundasii de la Atletico", a scris AS.

Cel mai slab jucator de pe teren a fost madrilenul Perea, despre care jurnalistii de la AS au scris ca, alaturi de Eller, nu si-a gasit locul in niciun moment.

Lordul meciului a fost desemnat Jurado, despre care se spune ca a "adus cateva idei si a scos echipa Atletico din mediocritate".

Durul meciului a fost numit Cosmin Frasinescu. "A inceput meciul cu un fault dur asupra lui Maniche, care i-a adus cartonasul galben", a scris AS.

Majoritatea jurnalelor spaniole scrie despre faptul ca Atletico s-a facut de rusine la Bistrita, echipa antrenata de Javier Aguirre fiind salvata doar de reusita lui Seitaridis.

Echipa Gloria Bistrita a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formatia Atletico Madrid, in prima mansa a turului trei al Cupei UEFA Intertoto. Returul va avea loc sambata viitoare pe stadionul Vicente Calderon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.