Liga 1

VIDEO Efectul bumerang » Oţelul s-a impus cu Braşov în urma unui penalty uşor acordat de Balaj

Articol de Marian Brăilescu  —  sâmbătă, 17 august 2013

Marquinhos a adus victoria Oţelului din penalty, după ce cu şase minute înainte Dias putea tranşa meciul în favoarea Braşovului, dar a încercat "scăriţă" singur cu Boşneag.

Prima repriză la Galaţi a însemnat o luptă cu săbiile tocite, nici una dintre formaţii neavînd în teren vreun atacant veritabil. Astafei la gazde şi Buga la oaspeţi sînt mai utili cînd vin din spate decît să-i arunci în gura porţii. Drept dovadă că primul a stat la pîndă pe devieri, iar "Pele" şi-a încercat norocul doar de la distanţă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Partea a doua a adus o avalanşă de ocazii la poarta stegarilor. Dacă nu era Marinescu să se pună scut la şuturile gazdelor, Astafei şi Băjenaru (58), apoi Iorga (74), meciul s-ar fi decis mult mai devreme. Dias putea întoarce totul în favoarea ardelenilor, numai că, scăpat singur cu Boşneag, şi-a bătut joc de ocazie cu o "scăriţă" în portar (76)!

Paraschiv a căzut uşor în careu la un duel cu Oltean (80), iar Marquinhos, două minute mai tîrziu, a transformat lovitura de pedeapsă, aducînd un succes important pentru nişte jucători care ar prefera mai degrabă să numere banii decît punctele din clasament.

"Braşovul a venit să scoată un punct, dar am reuşit pînă la urmă să cîştigăm. E important că am învins, mai ales că am muncit mult pentru a obţine toate punctele" (Gabriel Giurgiu, mijlocaş Oţelul)

"Putem zîmbi după ce am cîştigat pe final. A fost o victorie meritată, sînt cu toţii de felicitat, cu un plus pentru Paraschiv, care a fost determinant pentru echipă" (Narcis Răducan, director general Oţelul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.