Liga 1

VIDEO Botoşaniu-i fruncea! » Superexecuţia lui Răzvan Tincu a schimbat liderul: moldovenii sînt pe primul loc în Liga 1

Tincu exultă după eurogolul ce a stabilit destinația punctelor

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Revelaţiile startului de campionat, ACS Poli şi FC Botoşani, ambele nou-promovate, au început în forţă partida.

Gazdele şi-au luat în serios rolul de lider al Ligii 1, irosind încă din primele minute ocaziile mari ale meciului. Botoşaniul nu a clacat, ba mai mult a reuşit să torpileze Banatul prin Tincu (17), cu o execuţie senzaţională ce s-a oprit în vinclul lui Coca: 0-1!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Velcea a "mirosit" rapid scurtcircuitul şi l-a introdus înainte de pauză pe Keita, iar Poli a fost aproape de egalare, dar Trandu (45) nu a putut profita de bîlbîiala lui Curileac.

După pauză, de la cabine s-a întors doar Poli, gata de asediu, în timp ce moldovenii s-au apărat grupat, lăsînd orice veleitate ofensivă în vestiar.

Timişoara a măcinat însă în gol, Szekely n-a mai fost nici el inspirat, "reuşind" să trimită peste poartă (78) din 2 metri!, astfel că trupa lui Cristi Popovici poate începe şedinţa foto cu clasamentul Ligii 1.

Au găsit sponsor
Poli va beneficia de o susţinere financiară din partea grupului "Alexandrion". Primarul Nicolae Robu a dezvăluit că a avut o întîlnire cu reprezentanţii firmei, iar aceştia au fost de acord cu proiectul său, urmînd să se implice financiar la club în următorii 3 ani.

Contribuţia va lua forma unei sponsorizări, primarul dorind să aibă în continuare putere de decizie la echipa pe care a creat-o. Robu nu doreşte să renunţe la pachetul majoritar.

"Cînd nu şutezi la poartă, e puţin probabil să înscrii! Am dat un gol frumos, sperăm să confirmăm forma bună şi în meciurile viitoare" (Răzvan Tincu, mijlocaş FC Botoşani)

"Nu sînt supărat, adversarul ne-a învins cu un singur şut pe poartă! Trebuie să rămînem uniţi şi să ne revanşăm faţă de fani etapa viitoare" (Valentin Velcea, antrenor ACS Poli)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.