Liga Campionilor

S-au odihnit şi s-au calificat » Adversara Stelei din Ligă a trecut cu 3-0 de Rozwoj Katowice în Cupa Poloniei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Legia a bătut ieri 3-0 pe Rozwoj Katowice, în Cupa Poloniei, într-un meci în care a folosit doar 3 dintre posibilii titulari care miercuri vor juca împotriva Stelei.

Punct ochit, punct lovit pentru Legia Varşovia înaintea bătăliei de la Bucureşti, cu Steaua, de miercuri seară, în prima manşă din play-off-ul Champions League. Ieri, campioana Poloniei a disputat primul tur al Cupei, în deplasare la Katowice, cu Rozwoj, formaţie din liga a 3-a.

Avînd în faţă un adversar modest, antrenorul Jan Urban a făcut un prim "11" aproape exclusiv din jucătorii de rezervă. Nici portarul Kuciak n-a fost folosit. Doar 3 fotbalişti care au intrat ieri din primul minut ar putea apărea şi miercuri, pe Arena Naţională: fundaşul dreapta Broz, mai ales dacă titularul Bereszynski nu va putea fi recuperat, sîrbul Radovici şi mijlocaşul stînga Kosecki.

În rest, numai oameni din linia a doua şi chiar a treia. Cu toate acestea, Legia a rezolvat uşor calificarea, graţie golului de 1-0 al lui Saganowski, urmat de "dubla" puştiului de 22 de ani, Jakub Kosecki.

Cu 3-0 încă din primul minut al reprizei secunde, "principalul" Legiei le-a dat cîteva minute, înaintea războiului cu Steaua, şi pieselor grele: căpitanul croat Vrdoljak a evoluat 21 de minute, iar gruzinul Dvalişvili cu 10 minute mai mult.

Rozwoj Katowice - Legia 0-3
Au marcat: Saganowski (16), Kosecki (39, 46)

Legia: Skaba - Broz, Rzezniczak, Cichocki, Brzyski - Lukasik (Vrdoljak, 69), Helio Pinto - Kucharczyk (Ojamaa, 46), Radovici, Kosecki - Saganowski (Dvalişvili, 59). Antrenor: Jan Urban

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.