Campionate

VIDEO Trăind periculos » Bayern s-a impus la limită în deplasarea de la Frankfurt, scor 1-0

Ribery, în alb, vînat de 3 adversari. Francezul s-a zbătut mult, dar de gol nu s-a lipit // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bayern a făcut o repriză OK şi o a doua sub aşteptări contra lanternei. Prea multe ratări, prea multă neatenţie în apărare.

Eintracht după 1-6 la Berlin, în prima etapă, contra lui Bayern. Inclusiv antrenorul Frankfurtului, Armin Veh, se aştepta la un nou dezastru: "Ne-ar putea da zece goluri". Dar campioana s-a mulţumit cu puţin: 1-0, gol Mandzukici (12).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Iar după gol, oamenii lui Pep Guardiola au trăit din ce în ce mai periculos, ţinînd-o pe Eintracht în meci pînă la final. Şi cine ştie cum s-ar fi terminat dacă arbitrul Peter Gagelmann nu-i anula un gol lui Meier (42), pe motiv de ofsaid, sau dacă Lakici reuşea să strecoare mingea în plasă la o ieşire total anapoda a portarului Neuer?

WOLFSBURG - SCHALKE 4-0

Dezastru alb-albastru
Nici n-a început bine campionatul şi Schalke e în criză: 0-4 la Wolfsburg, după 3-3 acasă cu Hamburg. Ceva mai bine de o repriză, foştii coechipieri ai lui Marica au ţinut pasul cu gazdele, la care şi-a făcut debutul ex-bavarezul Gustavo. După care apărarea s-a prăbuşit inexplicabil şi golurile au venit pe bandă rulantă.

Lewa, 5 milioane de euro în ultimul an la Dortmund!

La 24 de ani, polonezul Robert Lewandowski, golgeterul Borussiei Dortmund, a vrut să părăsească finalista Ligii pentru Bayern, cîştigătoarea competiţiei europene. Dar şefii lui BVB i-au interzis, preferînd să-l piardă gratis vara viitoare, cînd i se încheie contractul. Şi va pleca tot la Munchen.

Lewa a acceptat în cele din urmă să rămînă pe "Signal Iduna Park", însă cu un preţ: ultimul salariu anual va fi de 5 milioane de euro. Pînă acum, avea 1,5 milioane.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.