Liga 1

Invincibilul Reghe! » Stelistul e coşmarul CFR-ului

Articol de Liviu Manolache  —  Sunday, 18 August 2013

Succesul cu 3-0 obţinut de Steaua în faţa CFR-ului a consemnat al 16-lea meci consecutiv fără victorie pentru clujeni în duelurile cu "roş-albaştrii", echipa din Ghencea fiind formaţia împotriva căreia ardelenii au bifat cel mai slab palmares de la revenirea în Liga 1, din 2004.

Ba mai mult, diferenţa de 3 goluri a fost cea mai mare înregistrată din decembrie 1975, atunci cînd bucureştenii s-au impus pe teren propriu cu acelaşi scor.

Tot aseară, tehnicianul Stelei şi-a continuat seria invincibilităţii în faţa clujenilor. Astfel, acesta a întîlnit pentru a 4-a oară CFR-ul, palmaresul fiind 3 victorii şi o remiză.

Primul succes l-a obţinut cu Concordia Chiajna în 2012, atunci cînd s-a impus în Gruia cu 4-2, meci în care actualul stelist Adi Popa a dat două pase de gol. Trecerea sa în Ghencea nu doar a marit seria invincibilităţii "roş-albaştrilor" în faţa clujenilor, ci i-a făcut pe aceştia să uite cum se marchează. Astfel, CFR a bifat aseară al 3-lea meci la rînd contra Stelei fără gol marcat!

Reghecampf vs CFR: 4 jocuri - 3 victorii - 1 remiză
11/12: CFR-Chiajna 2-4;
12/13, Steaua-CFR 1-0;
12/13, CFR-Steaua 0-0
13/14, Steua-CFR 3-0;

Şi pentru Petre Grigoraş partida de sîmbătă a însemnat un record negativ, deoarece acesta a pierdut pentru a 13-a oară în faţa "roş-albaştrilor", Steaua fiind echipa care i-a produs cele mai multe înfrîngeri în Liga 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.