Stranieri

VIDEO Dinamită! » Criticat de antrenorul Bastiei, Keşeru a reacţionat: evoluţie impecabilă în 2-0 cu Valenciennes

Keşeru (dreapta) îi arată adversarului (Mater, Valenciennes) cine e şeful // Foto: MediafaxFoto/AFP

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul în vîrstă de 26 de ani a speriat apărarea adversă cu loviturile sale libere, dar golgeterul transferat de la Angers mai aşteaptă primul gol în Corsica.

Fanii Bastiei se aşteptau să-l vadă titular pe Keşeru încă din prima etapă, dar antrenorul corsicanilor, Frederic Hantz, l-a ţinut pe bancă pînă la pauză în deplasarea de la Nantes. Explicaţia a venit o săptămînă mai tîrziu, în L'Equipe, exact înaintea meciului cu Valenciennes.

"Vreau mult de la Claudiu, am nevoie de el, de jocul său, de valoarea acestui atacant, de aceea l-am adus aici. Momentan, nu răspunde dorinţelor mele" (Frederic Hantz antrenor Bastia)

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

"Să crească mai repede"
Tehnicianul a adăugat: "Am încredere în Keşeru şi contez pe român. Dar randamentul lui trebuie să crească mai repede. Am o alegere de făcut".
De aceea a fost doar rezervă împotriva lui Nantes, jucînd numai în repriza secundă, fără a se remarca.

Şapte zile mai tîrziu, după o pregătire intensă a atacantului, Hantz a început cu Claudiu în faţa lui Valenciennes. Şi cuvintele antrenorului, dezvăluite sîmbătă de popularul cotidian de sport francez, l-au dinamitat pe Keşeru.

El a creat panică
Folosit ca mezzapunta, în spatele vîrfului, Claudiu s-a mişcat mult în ofensivă, intrînd în combinaţii şi fiind singurul care a pus într-adevăr în pericol poarta oaspeţilor.

Mai ales la loviturile libere, specialitatea sa. Centrările-covrig sau şuturile directe, puternice, cu efect, care vizau plasa, au creat panică în careul lui Valenciennes. Însă golul nu a venit. A fost înlocuit în minutul 74. Adversarii, hărţuiţi de Keşeru, au cedat. Şi Bastia a învins cu 2-0.

119 minute a jucat Keşeru la Bastia în primele două etape din Ligue 1: 45 la 0-2 cu Nantes, 74 la 2-0 cu Valenciennes

6 a fost nota primită de Claudiu în L'Equipe (cea mai mare la Bastia) pentru meciul cu Valenciennes, de sîmbătă

"M-am simţit extraordinar pe Furiani. Acest stadion îţi dă forţă. De-abia aştept următorul meci la Bastia" (Claudiu Keşeru, pentru Bastia TV)

”În prima repriză, pericolul a venit din piciorul lui Keşeru. Românul e un specialist al loviturilor libere. Atenţie la el!" (L'Equipe, cotidian francez)

RUSIA: Krasnodar - Dinamo 1-1

L-a salvat un puşti de 18 ani!
Ce suferinţă pentru Dan Petrescu la Dinamo Moscova! Într-o deplasare în care adversarii de la FC Krasnodar au deschis scorul în minutul 10 (Wanderson), iar gazdele au mai avut două bare, alb-albaştrii i-au scos peri albi antrenorului lor şi în ofensivă.

Au ratat de două ori singur cu portarul (Noboa şi Kasaev), plus bara lui Noboa! L-a salvat un copil, Paniukov, 18 ani. La prima atingere a mingii (83), acesta a înscris cu capul din 4 metri (bară-gol). 1-1, Petrescu e pe 6, cu 8 puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.