Liga 1

Mulţescu nu-l vrea pe Giani Kiriţă: ”Vom mai discuta sau poate nu, nu comentez mai mult!”

foto: fcdinamo.ro

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  luni, 19 august 2013

Giani Kiriţă s-a întîlnit azi cu şefii clubului pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la numirea sa ca director sportiv.

Fosta glorie a "cîinilor", acum în vîrstă de 36 de ani, ar fi trebuit să fie numit azi în noua funcţie, numai că sursele GSP susţin că Gheorghe Mulţescu nu a fost de acord cu această mutare. Antrenorul de 61 de ani a reacţionat iritat la Braşov, înainte de partida cu Corona, în momentul în care a fost chestionat cu privire la numirea lui Kiriţă ca director sportiv: "Eu nu ştiu să vină Kiriţă, întrebaţi-i pe şefi. Aşa v-au spus ei, că vine el, eu nu ştiu despre aşa ceva!".

Sursele GSP susţin că numirea lui Giani va avea loc doar dacă Mulţescu va pleca din "Ştefan cel Mare". Antrenorul a primit un vot de încredere din partea conducerii, însă dacă rezultatul cu Universitatea Cluj, de vineri, nu va fi unul pozitiv, atunci se va trece la rezilierea contractului.

Giani Kiriţă nu a dorit să ofere mai multe amănunte, ci s-a limitat să declare că: "Momentan discuţiile sînt în stand-by. Urmează să ne mai vedem sau poate nu, depinde doar de ceea ce vor domnii de la Dinamo. Nu vreau să comentez mai multe!".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.