Liga 1

Gigi nu-l vrea pe Giani » Motivul pentru care Mulţescu nu a fost de acord cu aducerea lui Kiriţă

Kiriţă a jucat pentru Dinamo în perioada 1997-2003

Articol de Gabi Cîrjaliu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mulţescu s-a opus numirii lui Kiriţă ca director sportiv, iar fostului mijlocaş i s-a transmis că va fi pus în funcţie după ce va pleca actualul "principal".

Giani Kiriţă nu va mai fi directorul sportiv al "cîinilor"! Cel puţin nu acum. Ieri, şefii s-au întîlnit cu fostul mijlocaş al lui Dinamo şi i-au transmis că mutarea este imposibil de realizat, întrucît Gheorghe Mulţescu se opune vehement.

"Mulţescu nu-l place pe Kiriţă, mai ales după ce Giani a spus despre Gigi că va pleca la finalul partidei cu Corona. Kiriţă ar fi trebuit să fie un fel de supraveghetor, iar asta nu-i convine antrenorului", au dezvăluit sursele GSP.

Negoiţă şi Anghelache i-au transmis lui Giani să mai aştepte pînă după meciul cu U Cluj, de vineri. Semn că-i foarte posibil ca tehnicianul de 61 de ani să fie demis în cazul unui alt rezultat negativ.

Kiriţă a comentat ieri pentru GSP.ro, însă nu a dorit să detalieze situaţia: "Momentan, discuţiile sînt în stand-by. Urmează să ne mai vedem sau poate nu, depinde doar de ceea ce vor domnii de la Dinamo. Nu vreau să comentez mai mult!".

5 trofee a cîştigat Kiriţă cu Dinamo: două titluri şi trei Cupe ale României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.