Stranieri

VIDEO Omul invizibil » Mutu a fost văzut cel mai slab de la Ajaccio în egalul eroic cu PSG, 1-1

Mutu n-a terminat nici un meci la Ajaccio în acest campionat, adunînd 127 de minute în două etape

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

L'Equipe l-a criticat pe atacantul corsican, scos de Ravanelli după pauză. ”N-a contat deloc, iar antrenorul l-a înlocuit logic cu un jucător mult mai dinamic”, scriu francezii.

Victor Piţurcă pare să-l fi simţit perfect pe Mutu, "trecutul, nu viitorul echipei naţionale". Ultima evoluţie a atacantului român în Ligue 1 i-a dat apă la moară selecţionerului, care l-a sărit de la convocare pentru amicalul cu Slovacia.

VIDEO: Golurile din Ajaccio - PSG 1-1

Adrian a prins numai 53 de minute la Ajaccio în egalul norocos (1-1) pe terenul campioanei PSG, L'Equipe alegîndu-l cel mai slab om al corsicanilor!

"Mutu n-a contat deloc. Complet ieşit fizic din formă, prea singur în atac, nu a fost un punct de referinţă pentru colegi. Logic, Ravanelli l-a schimbat cu mult mai dinamicul Oliech", l-a criticat ziarul francez.

Românul are însă circumstanţe atenuante. Tehnicianul italian le-a cerut tuturor să se apere şi să se sacrifice după ce Pedretti a deschis scorul, Ochoa făcînd minuni în poartă.

4 este nota primită în L'Equipe de Mutu pentru evoluţia contra lui PSG. Doar 2 jucători au fost mai slabi ca el, parizienii Jallet şi Pastore (3)

"Ieşit din formă fizic şi prea izolat în faţă, Mutu a fost foarte greu de găsit de către coechipieri" (L'Equipe, cotidian francez)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.