Liga 1

"Steaua va ajunge în grupele Ligii" » O legendă stelistă dezvăluie două atuuri esenţiale pentru îndeplinirea obiectivului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 20 August 2013

Fostul jucător al Stelei, Dan Petrescu, a acordat un interviu pentru siteul oficial al Legiei în care a explicat de ce crede că polonezii n-au nici o şansă în "dubla" din play-off.

"Steaua este o echipă foarte puternică, a dominat campionatul în România şi a arătat o formă foarte bună în Europa. Chiar dacă miercuri va fi un meci dificil, Steaua va ajunge în grupele Ligii. Este una dintre cele mai bune echipe din această parte a Europei!".

De asemenea, Dan Petrescu a dezvăluit şi două atuuri esenţiale pentru îndeplinirea obiectivului principal al roş-albaştrilor, forţa grupului şi aportul suporterilor pe Naţional Arena: "Steaua nu este dependentă de vreun jucător pentru că antrenorul are multe puncte forte în echipă. Popa, Latolevlici, Bourceanu, Nikolici, Tănase – sînt doar cateva dintre ele. Echipa pune o mare presiune pe apărările adverse, îi place jocul de atac. Legia trebuie să fie pregătită, miercuri, pentru un efort uriaş.

În opinia mea, Naţional Arena ar trebui să fie un avantaj pentru Steaua. Jucătorii Legiei trebuie să se aştepte la o atmosferă fierbinte, stadionul se va umple, iar fanii din Bucureşti vor ridica moralul pentru echipa lor favorită. Este suficient să spunem că, în ultimul sezon, acolo au pierdut, printre altele, Chelsea şi Ajax Amsterdam".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.