Liga Campionilor

Opt subiecte pe care le-a discutat Reghecampf înainte de meciul de azi

Laurentiu Reghecampf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 august 2013

1. Despre Steaua - Legia: "Este un joc foarte important pentru noi. Trebuie să facem la Bucureşti primul pas pentru a ne califica în grupele Champions League. Cel mai important este să nu luăm gol, iar de dat să dăm cît mai multe".

2. Despre Legia Varşovia: "Am studiat foarte bine adversarul, iar MM a văzut un meci în Polonia, avem şi o analiză a fiecărui jucător. Cel mai important este ca elevii mei să cunoască bine ce joacă Legia ca joc colectiv, nu doar unii jucători, individual".

3. Despre problemele medicale: "Mă îngrijorează starea de sănătate a jucătorilor, mai mult decît orice. Avem unele probleme, dar sînt sigur că pînă la ora jocului toţi jucătorii vor fi apţi şi vor intra pe teren".

4. Despre Piovaccari: "Federico este în momentul de faţă pregătit pentru orice meci. Chiar dacă nu a fost la pregătire în vară, a intrat în ritm, marchează şi asta e bine."

5. Despre calificarea în grupe: "Meciul retur va fi foarte important, chiar dacă vom scoate un rezultat bun miercuri seară. Vreau să avem un avantaj de două, trei goluri, dar sînt conştient ce echipă întîlnim. Nu uităm de meciul retur!"

6. Despre suporteri Stelei: "Mă întrebaţi dacă se va doborî recordul de asistenţă? Asta am tot auzit, dar am doborît toate recordurile, o să le mai doborîm şi p-astea"

7. Despre atmosfera de la Varşovia: "Am urmărit foarte multe meciuri ale lor şi consider că e o plăcere să joci cu asemenea fani. Sîntem obişnuiţi să jucăm cu stadionul plin şi nu va fi o presiune pentru noi"

8. Despre alegerea primului 11: "Toţi jucătorii din lotul Stelei au aceeaşi atitudine la antrenamente pentru că altfel n-ar fi nici măcar în lotul de 18. Cei care vor juca sînt cel mai bine pregătiţi şi mai în formă în acest moment. Din păcate pentru ei, doar 11 pot fi titulari".

"Dacă am emoţii? Păi, dacă mă gîndesc cîţi bani voi cîştiga din calificarea în grupe, clar am emoţii mari. Hahaha, mai glumesc şi eu. Nu cred că trebuie să existe presiune din punct de vedere financiar" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.