Liga 2

Cristescu face dezvăluiri din Giuleşti: "Rada, o grămadă de fiţe şi figuri" » Despre Pancu: "A condus revolta, este o mare dezamăgire"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 august 2013

Nicolae Cristescu a clarificat problemele de la Rapid în această seară şi a dezvăluit că Daniel Pancu a fost liderul revoltei din Giuleşti. De asemenea, a anunţat că Nae Manea este în cărţi pentru a fi antrenorul Rapidului.

Cristescu a explicat şi de ce l-a demis pe Marian Rada: "Au fost mai multe abateri repetate ale lui Marian Rada. A sărit mult de tot calul şi a depăşit limita bunului simţ.

Nu e normal să jucăm cu Berceniul, echipă cu care jucăm în prima etapă. A cedat cu greu, că le promisese că joacă. Nu e posibil Mariane. Noi am făcut trial şi am găsit 4-5 jucători foarte buni. El ce mi-a zis? Că vorbeşte la poartă şi nu le dă voie să intre la bază.

O grămadă de fiţe şi de figuri. Mă ştiu cu el de 30 de ani, nu credeam că poate face aşa ceva. Face antrenamente de o oră. Atît, 4 antrenamente pe săptămînă. Şi mai sînt două săptămîni pînă începe campionatul.

Acum o oră am vorbit cu Nae Manea. Este una dintre variantele noastre. Are uşa deschisă oricînd la noi.

Prea multă prietenie faţă de jucători strică. I-am considerat prieteni, dar m-am săturat. Le-am plătit salariile, le-am dat o primă de 3.000 de euro. Pancu a condus revolta, el a fost liderul. Este o mare dezamăgire pentru mine", a spus acţionarul rapidist la Fanatik Show de la Digisport.

CLICK AICI pentru a citi reacţia lui Pancu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.