Liga 1

Joel Thomas rupt, Balint titular cu U Cluj, iar Kostovski se antrenează cu Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 22 august 2013

Veşti nu prea bune pentru antrenorul Gigi Mulţescu. În urma ultimului antrenament al echipei a aflat că nu se poate baza pe atacantul Joel Thomas.

Francezul a făcut întindere musculară, iar verdictul medicilor a fost clar: atacantul în vîrstă de 26 de ani iese din calcule pentru întîlnirea de mîine seară, cu U Cluj, la 21.30. Toată lumea se aşteaptă ca Thomas să fie recuperat în următoarele săptămîni, dar pînă atunci, cîinii vor mai aduce cel putin un atacant!

Jovan Kostovski a venit la Dinamo, a făcut analizele medicale şi urmează vizita specifică la INMS. Atacantul golgeter în Macedonia se va antrena la Săftica şi ştie ce înseamnă un Derby de România, mai ales că a jucat contra Stelei în preliminariile Ligii Campionilor, cu Vardar, marcînd singurul gol al echipei sale. Gigi Mulţescu speră să-l poată folosi cît mai repede: "Sper să fie apt, avem nevoie de el". 40.000 de euro trebuie să dea Dinamo lui Vardar pentru transfer, iar contractul lunar al atacantului este de 10.000 de euro.

Totuşi, chiar dacă a precizat public că nu are o dispută cu Dănciulescu, golgheterul cîinilor nu e prima opţiune pentru titularizare nici în meciul cu U Cluj. Valentin Balint, 19 ani, pare prima opţiune pentru a fi vîrf împins contra trupei lui Ionel Ganea.

Cum ar putea arăta Dinamo cu U Cluj
Bălgrădean - L. Rus, Luchin, Dr. Grigore, Grecu - Elton, Boubacar - V. Lazăr, Matei, Curtean - Balint

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.