Nationala

Mutu explică: "Făceam faţă cu Ungaria şi Turcia" » Mesaj emoţionant: "Mă gîndesc mereu la tricolor, visurile nu ţi le ia nimeni"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 August 2013

Adrian Mutu nu a fost convocat nici pentru meciurile cu Ungaria şi Turcia de la începutul lunii septembrie şi a oferit primele reacţii într-un interviu pentru Libertatea.

"Ar fi fost mai corect să mă anunţe cineva de la naţională pentru neconvocare, măcar vreun ajutor de-al domnului Piţurcă. Ce pot să mai zic, că doar n-am ajuns să vorbesc singur... Viaţa merge înainte, cu bune şi cu rele. N-aş vrea să spun acum, la cald, lucruri care ar durea prea tare apoi.

Eu am dat totul la meciurile din campionatul Franţei, am jucat titular, făceam faţă şi la partidele cu Ungaria şi cu Turcia. Dar nu eu decid convocările. Victor Piţurcă răspunde pentru asta, aşa cum o va face şi pentru rezultatele ulterioare, bune sau rele", a explicat Mutu.

Atacantul lui Ajaccio speră în continuare că va fi convocat: "Am înscris acelaşi număr de goluri cu naşul meu şi sînt mîndru de asta. “Regele” a marcat în meciuri memorabile. E o cinste să fii egal cu Hagi. Nu ştiu de ce n-am fost convocat. Dar ştiu altceva.

Mă gîndesc că nu mai sînt naivul de altădată. Nu mă mai aprind aşa uşor... Îmi voi vedea de treabă la echipa de club, voi da totul şi poate voi fi selecţionat iar. Nu voi renunţa niciodată la naţională! Cît timp voi juca fotbal, mă voi gîndi întotdeauna la tricolor, pentru că a fost visul meu de mic copil. Cel puţin visurile nu ţi le poate lua nimeni...".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.